Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A

Aktuelt

17. mai 2020

Lag / foreninger som ønsker å stå som arrangør av 17. mai-arrangementet i Sandnessjøen bes sende søknad til Alstahaug kommune, Rådhuset, 8805 Sandnessjøen eller til post@alstahaug.kommune.no

For nærmere opplysning tas kontakt med Svein-Harald Carlsen, tlf. 99520444.

Det gis et tilskudd på 25.000 kroner til arrangementet. Søknadsfrist 1. mars.

Vårblomster

Hovedopptak barnehage 2020

Hovedopptak med frist 1. mars gjelder plasser for barnehageåret 2020-2021, med oppstart etter 1. august 2020. Det er samordnet opptak for alle barnehagene i Alstahaug kommune. 

Alle som ikke har plass i barnehage, og som har søkt i 2019 må søke på nytt innen søknadsfristen. Dette gjelder også de som ønsker å bytte barnehage eller endre størrelse på plassen.

Klikk her for å søke om barnehageplass, endre eller bytte plass

 

 

Utforsking langs Sandneselva_1000x564

Disse hverdagsheltene får en gratisbillett til Sigridkongressen

I dag har det vært trekning av årets hverdagshelt på ordførerens kontor. Vi har fått tilsendt 46 nominasjoner! Det er så utrolig gøy og rørende å lese alle de fine begrunnelsene for hvorfor akkurat din hverdagshelt fortjener en ekstra påskjønnelse. Tusen takk for alle bidrag! Det er alle dere som henter, skriver, samler inn, serverer, fotograferer, passer på, hjelper og støtter som gjør at hjulene går rundt for oss alle sammen. Derfor er det ekstra gledelig å presentere disse ti personene, som alle gjør en helt uvurderlig innsats for sine medmennesker. Billettene er klare til å bli hentet i kiosken på Kulturbadet. Her er årets mottakere av en gratisbillett til Sigridkongressen 2020:

adventure-1807524_1920

Vi gir ut Sigrid-billetter til ekte hverdagshelter

Alstahaug kommune deler ut ti billetter til Sigrid-kongressen - til DIN hverdagshelt! Kjenner du noen som gjør en ekstra innsats for sine medmennesker eller for nærmiljøet? Send navnet på din kandidat og en kort begrunnelse til hverdagshelt@alstahaug.kommune.no  - kanskje din helt stikker av med en av billettene i år! Frist for innsending fredag 31. januar. Hverdagsheltene må bo i en av HALD-kommunene - dvs. Herøy, Alstahaug, Leirfjord og Dønna.

adventure-1807524_1920

Slaghull i veien

Mye regn og delvis teleløsning de siste ukene har gjort flere av kommunens veier lite farbare. Det dannes mye hull på grusveiene og på asfalterte veier som er tynnslitt i hjulsporene etter piggdekkslitasje kan slaghull oppstå og utvikle seg veldig fort.

slaghull1

Høring: Endring av renovasjonsforskrift og retningslinjer

Renovasjonsforskriften, med tilhørende retningslinjer, beskriver forpliktelsene SHMIL og kundene har når det gjelder innsamling og behandling av avfall. Det er eierkommunene gjennom
kommunestyrene som til slutt vedtar Renovasjonsforskriften som er felles for alle eierkommunene i SHMIL.

Har du lyst til å jobbe i barnehage? Vi trenger flere gode medarbeidere!

Vi søker etter barnehagevikarer til våre fem kommunale barnehager. Du må like å leke, le og være en trygg rollemodell. Du må ha ønske om å skape en trygg og god hverdag for våre minste. Vikariatene har varierende lengde og du bør kunne møte opp på kort varsel. Kan kombineres med andre stillinger eller studier.

Ura barnehage[1]

Nytt farevarsel om kraftig nedbør

Meteorologisk institutt har sendt ut nytt varsel med faregrad oransje for svært store nedbørsmengder. Varselet gjelder for Helgeland og Saltfjellet for perioden 31.des. kl. 2200 til 3.jan. kl. 0700. Det er varslet mellom 150 og 200 mm nedbør lokalt i perioden. Dette i kombinasjon med snøsmelting.

Her er ungdomsrådet 2019-2023

Ungdomsrådet i Alstahaug hadde sitt første møte 4. desember 2019. Vi ønsker dere lykke til med arbeidet! Hvis det er noen som ønsker å komme i kontakt med Ungdomsrådet kan de kontakte leder Frida Ivarsen, eller skrive til Ungdomsrådet på Instagram (@alstahaug_ungdomsrad).

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |