Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A

Aktuelt

17. mai i Sandnessjøen 2024

Også i år blir det tradisjonell 17. mai-feiring med både barnetog, festprogram på torget og gratis kino på nasjonaldagen. Alstahaug kommune arrangerer den felles markeringen i Sandnessjøen med barnetog og festprogram på Petter Dass' plass.

IMG_9307

Kulturmidler

Driver ditt lag eller forening kulturarbeid i Alstahaug? Da kan dere kanskje søke tilskudd fra kommunen til drift av laget. 
I 2024 var fristen for å søke kulturmidler 1. mai. På grunn av teknisk feil ble søknadsfristen forlenget til 5. mai. Søknadsskjemaet er nå stengt.

AdobeStock_334159190

Vår-rydding 2024

Friidrettsgruppa gjennomfører 6.-7.-8. mai den tradisjonelle vår-ryddingen, hvor det samles inn hageavfall. Innsamlingen foregår mellom kl. 15.00 og 19.00. SIL Friidrett håper mange vil støtte dem i arbeidet de gjør for friidrettsmiljøet i byen!

Friidrett Vårrydding kvadratisk bilde _ 2024

OBS - Veistenging Botnveien

På grunn av teleløsning blir Botnveien stengt for gjennomkjøring fra og med 16.april og inntil videre. 

Stengt vei på grunn av teleløsning fra toppen av Høgåsveien og ned til FV 7274.

Bli med på innbyggerundersøkelse om kommunen vår 🫶

Nå har du mulighet til å være med å forme framtiden til deg selv og alle andre som bor i Alstahaug. Dette gjør du ved å komme med innspill til kommuneplanens samfunnsdel i denne spørreundersøkelsen.

Mennesker som diskuterer rundt flere bord

Kurs i bygningsvern i område for utvalgte kulturlandskap

Onsdag 20. mars arrangerte Alstahaug kommune i samarbeid med Helgeland Museums avdeling for bygningsvern et praktisk rettet kurs for eiere og håndverkere på Hestøy grendehus. Målet for dagen: lær å utføre enkel tilstandsvurdering av eldre bygninger.

mennesker som studerer et eldre bygg

Legekontoret stenger kl. 12.00 fredag 5. april

På grunn av internkurs holder legekontoret stengt fredag 5. april, fra klokken 12.00. De som trenger legetilsyn tar kontakt med legevaktformidling på telefon 116 117. Ved behov for akutt hjelp, ring 113.

Foto: Gerd Altmann - Pixabay

Påskehilsen fra ordfører og kommunedirektør

Sykehussaken og et mer åpent og tilgjengelig Rådhus. Prestegårdsjordet, nye rom på Åsen og renovering av Sandnes skole. Hør om sakene som opptar politikere og administrasjon i denne videohilsenen fra ordfører Peter Talseth og kommunedirektør Rachel Berg. Alle innbyggere og samarbeidspartnere ønskes en riktig god påske!

Peter og Rachel ønsker innbyggerne en riktig god påske