Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
12. september:

Valgresultat kommunestyrevalget 2023

Her finner du resultatene fra kommunestyrevalget 2023 i Alstahaug kommune. More...

Årsrapporter

Har du spørsmål til årsrapporten kan disse rettes til økonomisjef Frank Pedersen, tlf: 75 07 50 03.

Årsrapport 2018

Bli klokere på tjenesteproduksjonen og fordeling/bruk av ressurser i Alstahaug kommune i året som gikk. I årsrapporten kan du lese ledernes rapporter for sine områder, adm. sjef og ordførers kommentar, generelle utviklingstrekk og tendenser, og hvordan ressurser fordeles og prioriteres i tråd med våre satsingsområder. Bilder til årsrapporten er levert av Hilde Sletten og enhetene i kommunen.

forside årsrapport2018

Årsrapport 2017

Bli klokere på tjenesteproduksjonen og fordeling/bruk av ressurser i Alstahaug kommune i året som gikk. I årsrapporten kan du lese ledernes rapporter for sine områder, adm. sjef og ordførers kommentar, generelle utviklingstrekk og tendenser, og hvordan ressurser fordeles og prioriteres i tråd med våre satsingsområder. Bilder til årsrapporten er levert av fotograf Anne Katrine Gårdvik og enhetene i kommunen.

Årsrapport 2017

Årsrapport 2016 Alstahaug kommune

Årsrapport for Alstahaug kommune 2016 er nå tilgjengelig for nedlasting. Årsmeldingen er en oppsummering av året som gikk for kommunen totalt sett, og avdelingsvis. Relevant for deg som jobber/bor i eller betaler skatt til Alstahaug kommune. Last ned årsrapport for 2016

årsrapport

Årsmelding 2015 - Alstahaug kommune

Årsmelding for Alstahaug kommune 2015 er nå tilgjengelig for nedlasting. Årsmeldingen er en oppsummering av året som gikk for kommunen totalt sett, og avdelingsvis.Relevant for deg som jobber/bor i eller betaler skatt til Alstahaug kommune.

forside