Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
30. juli:

Én ny smittet i Alstahaug

Fredag kveld (30.07) ble det meldt om en positiv koronatest på en innbygger hjemmehørende i Alstahau... Les mer...

Årsrapporter

Har du spørsmål til årsrapporten kan disse rettes til økonomisjef Frank Pedersen, tlf: 75 07 50 03.

Årsrapport 2018

Bli klokere på tjenesteproduksjonen og fordeling/bruk av ressurser i Alstahaug kommune i året som gikk. I årsrapporten kan du lese ledernes rapporter for sine områder, adm. sjef og ordførers kommentar, generelle utviklingstrekk og tendenser, og hvordan ressurser fordeles og prioriteres i tråd med våre satsingsområder. Bilder til årsrapporten er levert av Hilde Sletten og enhetene i kommunen.

forside årsrapport2018

Årsrapport 2017

Bli klokere på tjenesteproduksjonen og fordeling/bruk av ressurser i Alstahaug kommune i året som gikk. I årsrapporten kan du lese ledernes rapporter for sine områder, adm. sjef og ordførers kommentar, generelle utviklingstrekk og tendenser, og hvordan ressurser fordeles og prioriteres i tråd med våre satsingsområder. Bilder til årsrapporten er levert av fotograf Anne Katrine Gårdvik og enhetene i kommunen.

Årsrapport 2017

Årsmelding 2015 - Alstahaug kommune

Årsmelding for Alstahaug kommune 2015 er nå tilgjengelig for nedlasting. Årsmeldingen er en oppsummering av året som gikk for kommunen totalt sett, og avdelingsvis.Relevant for deg som jobber/bor i eller betaler skatt til Alstahaug kommune.

forside
1