Alstahaug i Norsk Kunstdatabase

Alstahaug kommune bruker tjenesten Norsk Kunstdatabase til å forvalte og vise fram kommunens kunstsamling. I databasen finner du kunst, arkitektur, og andre severdigheter i Alstahaug kommune.

Utforsk kunstdatabasen.

 

Kulturbadet Galleri

Kulturbadet Galleri er kommunens eget visningssted for kunst, som ligger i Kulturbadet i Sandnessjøen sentrum.

Besøk galleriets hjemmeside.

 

Galleri Ö

Galleri Ö er et kunstnerdrevet visningssted for kunsthåndverk og billedkunst. Ö holder til i historiske lokaler på Tjøtta, omgitt av naturskjønne omgivelser på Helgelandskysten. Galleriet baserer seg på skiftende utstillinger – fortrinnsvis samtidskunst, og formidlingssalg av lokalt/nasjonalt kunsthåndverk. Galleri Ö drives av Elisabeth Petch, kunstner/kurator.
Galleriet ble etablert våren 2019.

Besøk galleriets hjemmeside.

 

ArtBase Helgeland 66°N

ABH / ArtBase Helgeland 66 ° N ble etablert i 2005. ABH drives av kunstnerne Ina Otzko og Kari Elfstedt. ABH organiserer og produserer stedsspesifikke utstillinger og prosjekter. ABH fremmer prosjekter som utfordrer grenser og inviterer til kritisk diskusjon om hvordan lokalmiljøet og samfunnet, regionalt og internasjonalt, påvirkes i et langsiktig perspektiv. ABH arbeider med prosjekter som utforsker nye metoder og aktiv deltakelse ved å koble mennesker, steder og områder for kulturell og kritisk utveksling og utfordre det som allerede er kjent.

Besøk prosjektets nettside.