Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Har du lyst på en samfunnsnyttig og spennende jobb?

Ledige stillinger som brannkonstabel og feier

Har du lyst på en samfunnsnyttig og spennende jobb, i et engasjert og trivelig fagmiljø er denne jobben noe for deg. Ytre Helgeland Brann og Redning (YHBR) har 65 hel- og deltidsansatte, vi er organisert som et vertskommunesamarbeid. Vertskommune er Alstahaug kommune og deltakerkommunene er Leirfjord kommune og Dønna kommune. Ytre Helgeland Brann og Redning har ledige deltidsstillinger som brannkonstabler ved Stasjonene i Leirfjord, Dønna og Sandnessjøen. Det er også en ledig stilling som feier med kontorsted ved Sandnessjøen brannstasjon.

Hygienesertifikat for skip - SSCEC/SSCC

Sommerrutiner 2019

I periodene 28. juni-7.juli og 12.juli-4.august blir det kun utstedt forlengelse av hygienesertifikat fra Alstahaug kommune. Fornyelse av sertifikat må vente til etter 5.august.

10 ledige stillinger[1]

Spennende ledige stillinger i Sandnessjøen og regionen akkurat nå

Tenker du på å flytte heim, eller er du bare på jakt etter en ny jobb? Ta en titt på vår liste med utvalgte jobber som er ledig i bo- og arbeidsregionen Sandnessjøen akkurat nå. Artikkelen med ledige stillinger på Ytre Helgeland oppdateres månedlig.

stående logo kom

Austbø/Hestøysund: Spyling av vannledningsnettet torsdag 4. juli

Torsdag 4. juli vil vannledningsnettet på Austbø-Blomsøy-Hestøysund bli spylt. Spylingen vil pågå fra kl. 8.30 til ca. 15.30.

Under spylingen vil trykket variere, og det kan forekomme slam i vannet. I enkelte områder kan vannet også forsvinne i kortere perioder. Mens spyling pågår, bør en unngå å ha på oppvaske- eller vaskemaskin.

Kommunalteknisk sektor