Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A

Aktuelt

Vinterberedskap veg starter 8. desember

Alstahaug kommune minner om den kommende vinterberedskapen på veg. Beredskapen er definert etter tidligere års erfaringer og starter i desember måned og går til april 2024. Våre mannskaper er ute og brøyter/strør utenfor beredskapsperioden, men da kun i ordinær arbeidstid, fra kl. 07.00. 

Brøyting

Kommunedelplan for trafikksikkerhet

Planforslag er utarbeidet og er nå sendt ut til høring og offentlig ettersyn med hjemmel i plan og bygningsloven §11-14. Planforslaget sendes nå på høring etter vedtak av planutvalget 17.11.2023. Planforslaget kan leses på kommunens hjemmeside. 

Hovedplan veg

Planforslag er utarbeidet og er nå sendt ut til høring og offentlig ettersyn med hjemmel i plan og bygningsloven §11-14. Planforslag sendes med dette på høring og offentlig ettersyn etter vedtak av planutvalget ved møte 17.11.2023. 

Foreløpige ideer for Sandnesvågen

I september startet to arkitektteam fra Tegnestuen Vandkunsten (DK) og Asplan Viak (NO) arbeidet med parallelloppdrag Sandnesvågen. Tidligere denne uka ble deres foreløpige analyser og ideer presentert for både ungdom og voksne.

Folk på møte

Spyling av vannledningsnett i uke 42 og 46

Denne uka starter spyling av vannledningsnettet. Spylingen foregår på natta, fra ca kl. 22.30 til 0600. Her er oversikt over spyleplanen for Alstahaug Kommune.

vanndråpe

Er du forberedt?

Den nasjonale Egenberedskapsuka gjennomføres i uke 44, fra 30. oktober til 5. november og arrangeres av Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) i samarbeid med kommuner, statsforvaltere og sivilforsvarsdistrikter over hele landet. 
 

46052573702_a4a23b908f_z

Nominer din kandidat til Eldhugprisen 2023

Helgeland friluftsråd deler hvert år ut påskjønnelsen "Eldhugprisen". Vi ønsker nå din hjelp til å finne kandidater fra Alstahaug kommune, som gjennom sin ildsjelsinnsats for økt friluftsaktivitet, fortjener en nominasjon. 

Bilde av Lena Helfinger fra Pixabay

Barnehagemiljøknappen

Alle barn har rett til å ha det trygt og godt i barnehagen. Alle ansatte i barnehagen har plikt til å bidra til at barnehagen oppleves som et trygt og godt sted å være for alle barn!