Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Høring: Endring av renovasjonsforskrift og retningslinjer

Renovasjonsforskriften, med tilhørende retningslinjer, beskriver forpliktelsene SHMIL og kundene har når det gjelder innsamling og behandling av avfall. Det er eierkommunene gjennom
kommunestyrene som til slutt vedtar Renovasjonsforskriften som er felles for alle eierkommunene i SHMIL.

Har du lyst til å jobbe i barnehage? Vi trenger flere gode medarbeidere!

Vi søker etter barnehagevikarer til våre fem kommunale barnehager. Du må like å leke, le og være en trygg rollemodell. Du må ha ønske om å skape en trygg og god hverdag for våre minste. Vikariatene har varierende lengde og du bør kunne møte opp på kort varsel. Kan kombineres med andre stillinger eller studier.

Ura barnehage[1]

Nytt farevarsel om kraftig nedbør

Meteorologisk institutt har sendt ut nytt varsel med faregrad oransje for svært store nedbørsmengder. Varselet gjelder for Helgeland og Saltfjellet for perioden 31.des. kl. 2200 til 3.jan. kl. 0700. Det er varslet mellom 150 og 200 mm nedbør lokalt i perioden. Dette i kombinasjon med snøsmelting.

Her er ungdomsrådet 2019-2023

Ungdomsrådet i Alstahaug hadde sitt første møte 4. desember 2019. Vi ønsker dere lykke til med arbeidet! Hvis det er noen som ønsker å komme i kontakt med Ungdomsrådet kan de kontakte leder Frida Ivarsen, eller skrive til Ungdomsrådet på Instagram (@alstahaug_ungdomsrad).

Nye nettsider

Nettsidene til Alstahaug kommune har fått ny struktur. Hensikten med omleggingen har vært å gjøre det enklere å finne fram til relevant informasjon for deg som innbyggere. Her kan du en oversikt over de viktigste endringene.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |