Toppmeny

Kontaktopplysninger er strukturert i bolker som gjør det lettere å finne kontaktopplysninger, alt etter hvilke kontaktopplysninger du er på utkikk etter. Fra Kontaktliste ansatte kan du sende direktemelding til saksbehandler, og vi har lagt til  informasjon om arbeidsområdene til de ansatte.
Alle selvbetjeningsfunksjoner er samlet i eget menypunkt

Snarveier

Snarveier over søkefelt skal fremover brukes mer dynamisk for å løfte frem tema som vi mener er aktuelle, nå kan du for eksempel finne lenke til dokumenter som omhandler budsjettbehandlingen.

Tjenestemeny

Vi har opprettet egne menyer for Økonomi, skatter og avgifter, samt Organisasjon. I tillegg er alle artikler oppdatert med kontaktopplysninger til saksbehandlere.

Høringer og kunngjøringer

Høringer og kunngjøringer vises nå under egen meny på forsiden.

Politikk

Sider som omhandler politikk vises nå i egen meny på forsiden.

Nyheter og Kalender

Nyheter og Kalender har fått nytt utseende men utover det er det ikke gjort endringer. Husk at du fortsatt kan opprette egne arrangementer i kalenderen vår.

Gi gjerne tilbakemelding på innholdet på nettsidene våre. Det gjør du ved å benytte deg av funksjonen "Fant du det du var på jakt etter", nederst på alle sider/artikler. Det er obligatorisk å oppgi e-post adresse når du gir oss din tilbakemelding. Det er slik at vi kan gi deg ett svar på din henvendelse.