Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Sandnesvågen

Stor interesse for ideer for Sandnesvågen

Siden september har to arkitektteam fra Tegnestuen Vandkunsten (DK) og Asplan Viak (NO) arbeidet med parallelloppdrag Sandnesvågen. Onsdag 10. januar presenterte de sine ferdige løsningsforslag på et åpent sluttmøte og gjennom en utstilling i Kulturbadet. Kommunen ønsker nå publikums tilbakemeldinger.

Fire personer samlet rundt plansje med arkitektoniske løsningsforslag.

Foreløpige ideer for Sandnesvågen

I september startet to arkitektteam fra Tegnestuen Vandkunsten (DK) og Asplan Viak (NO) arbeidet med parallelloppdrag Sandnesvågen. Tidligere denne uka ble deres foreløpige analyser og ideer presentert for både ungdom og voksne.

Folk på møte

Midtveismøte – parallelloppdrag Sandnesvågen

Alstahaug kommune inviterte tidligere i år til parallelloppdrag som skal danne grunnlag for utarbeiding av områderegulering for Sandnesvågen. Arbeidet startet i september, blant annet med et åpent oppstartsmøte i Sandnessjøen. Nå kommer de to arkitektteamene og Bylivsenteret tilbake for midtveisseminar og et nytt åpent møte.

Bord, stoler og mennesker som tegner, skriver og diskuterer, sett fra fugleperspektiv.

Sandnesvågen – mitt nabolag

Under det åpne oppstartsmøtet for parallelloppdrag Sandnesvågen holdt Inge Ove Tysnes et innledende kåseri med følge av egne og historiske bilder fra området.

Bildene gjengis her i et slideshow, med tillatelse av Inge Ove Tysnes. Bildene må ikke viderebrukes uten avtale med fotografen.

Mennesker på foredrag, ser på en skjerm

Byutvikling – parallelloppdrag Sandnesvågen

Alstahaug kommune har invitert til parallelloppdrag som skal danne grunnlag for utarbeiding av områderegulering for Sandnesvågen. Sandnesvågen ligger sentralt i Sandnessjøen og er en av innfallsportene til regionsenteret. Nå stiller vi det viktige spørsmålet: Hva skal Sandnesvågen være?

Sandnessjøen med Sandnesvågen sett fra lufta. Bymiljø.