Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Meldinger om smittetilfeller

Samleside for meldinger om smittetilfeller i Alstahaug.

Et nytt smittetilfelle i Alstahaug

Alstahaug fikk meldt en ny positiv koronatest onsdag kveld. Den smittede er nærkontakt til et kjent utbrudd i en annen Helgelandskommune. Smittesporing er igangsatt og de aktuelle nærkontaktene kontaktet.

Et nytt smittetilfelle i Alstahaug

En ny positiv covid-19 prøve er meldt til kommunen. Dette er en kjent nærkontakt av et tidligere smittetilfelle. Kommunen følger nasjonale anbefalinger for smittesporing og smittebegrensning.

Fire nye smittede i Alstahaug

Tirsdag kveld (10.08) ble det meldt om 4 nye koronatilfeller. Personene er folkeregistrert i en annen kommune, men oppholder seg midlertidig i Alstahaug. Alle de smittede tilhører samme miljø, og smittevei er kjent. Smittesporing er gjennomført og situasjonen er under kontroll.

Én ny smittet i Alstahaug

Torsdag kveld (05.08) ble det meldt om en positiv koronatest på en innbygger hjemmehørende i Alstahaug. Smittevei er kjent og smittesporing er igangsatt. Nærkontakter er testet og i karantene.

Én ny smittet i Alstahaug

Fredag kveld (30.07) ble det meldt om en positiv koronatest på en innbygger hjemmehørende i Alstahaug. Smittevei er kjent og smittesporing er igangsatt. Tilfellet har ikke sammenheng med tidligere meldt tilfelle denne uka. 

Én ny smittet i Alstahaug 14.03.2021

En person fra Alstahaug har testet positivt for korona. Smittevei er ukjent. Smittested antas å være Brønnøysund. Kjente nærkontakter her i kommunen er kontaktet og satt i karantene. Smittesporingsteam i Brønnøy er informert for videre oppfølging og sporing der. 

Én ny smittet i Alstahaug 19.02.21

Fredag kveld, 19. februar, ble kommunen varslet om et nytt positivt tilfelle av covid-19 i Alstahaug. Personen er isolert og alle nærkontakter satt i karantene. 

Én ny smittet i Alstahaug 11.01.21

I dag, mandag 11. januar, er et nytt positivt tilfelle av covid-19 avdekket med hurtigtest. Kontrollprøve er sendt til Bodø for analyse. Pasienten har symptomer, er satt i isolasjon og alle nærkontakter kontaktet.

1 | 2