Oppdatert oversikt over foreninger

Vi trenger en oppdatert oversikt over foreningene i kommunen, og ønsker at alle foreninger som er i drift skal være med. Dette er nyttig for innbyggere, kommunen, frivilligsentralen og ikke minst for foreningene selv. Det er ingen kostnader for foreningene. Det er Alstahaug frivilligsentral som er ansvarlig for registeret. Hvis du vet om noen som mangler eller skal tas ut, kan du ta kontakt med frivilligsentralen.

Kalenderfunksjon

Portalen skal gi full oversikt over lag, foreninger og aktiviteter i kommunen. I tillegg til å erstatte kommunens gamle foreningsregister, har mittalstahaug.no også en brukervennlig kalenderfunksjon som nå integreres inn på forsiden av våre hjemmesider. Kalenderen skal gjøre det lettere for publikum og deltakere å orientere seg om alt det flotte som skjer i Alstahaug. Her kan frivillige organisasjoner og andre kulturaktører legge inn både faste aktiviteter og enkeltarrangement, med tekst og bilder. Vi håper også at arrangører vil bruke kalenderen i planleggingen, slik at vi unngår kollisjoner av liknende arrangementer på samme dato.

Vet du om et arrangement som mangler?

Hvis du vet om et arrangement som mangler, og vet hvem som er arrangør, kan du be dem om å legge det inn selv. Hvis du er arrangør, men ikke har bruker på mittalstahaug.no, kan du enkelt melde inn arrangement i et eget skjema, så sørger frivilligsentralen for å få det inn.

Meld inn arrangement