Gjennom en karriere som strekker seg over nesten 50 år har Terje Rypdal, vinner av tre spellemannpriser, så til de grader etablert sitt klangunivers og sin musikalske estetikk, at det ville være komplett urimelig å forvente et blodferskt og annerledes uttrykk fra hans side i 2012. Desto hyggeligere er det da å notere at gitartonen er minst like hel og uttrykksfull som alltid, og at så vel sangen som aggressiviteten i spillet stadig er vitalt og samtidig.

Med seg til konsertscenen har han to andre norske musikklegender Ståle Storløkken og Paolo Vinaccia.

Terje Rypdal har for tiden sine 3 trioer som hovedbeskjeftigelse: SKYWARDS (med Ståle Storløkken og Paolo Vinaccia), Terje Rypdal Trio (med S. Storløkken og Jon Christensen) og triosamarbeid med Palle Mikkelborg og Helen Davis.

Til vår konsertscene kommer Rypdal med SKYWARS. Da vil publikum det ene øyeblikket få oppleve Storløkken som klassisk, soulgroovende og swingende orgeltriohelt, med et takknemlig nikk til Joe Zawinul i "In A Silent Way", i det neste som helskrudd, skøyeraktig lydlaborant. P. Vinaccia tar rollene som fintspillende akkompagnatør, heavytrommis og dialogpartner, med lydkutt fra Bippe Stankelbein-filmer og "Gudfaren", med velkjent kreativitet og stor kraft. Tilsammen er de en helstøpt Rypdal-konserttrio, som seg hør og bør med langlinjede komposisjoner og korte rift. Sist men ikke minst signaturlåta "Chaser", vil være som en dundrende gave til vårt publikum, som åpenbart kan sin Rypdal og vil reise seg i applaus!

Velkommen til nok en ekstraordinær kveld!!
Torsdag 17 Oktober 21:00 Konsertscene-Lilletorget, Sandnessjøen.
Arr. Eva K. Brandth.
Bordreservering og bestilling Mob : 45236816. Inngang 250-
Velkommen!:-)

Facebook.pngBesøk Konsertscene-Lilletorget på Facebook