Dette er de ledige stillingene:

  • Midlertidig – 50 % stilling som Prosjekt-/byggeleder innen gravplassanlegg og kirkebygg fra snarest og tidsbegrenset  tom. 31.12.2021.
  • Gravplassarbeider - 30 % fast stilling, men med arbeidsperiode lagt til mai-september.
  • Klokker - 8,5 % fast stilling tilknyttet Sandnessjøen menighet

Søknad med CV, vitnemål og attester sendes: Leirfjord og Alstahaug kirkelige fellesråd, Kirkeveien 22, 8800 Sandnessjøen . E-post: post.kirke@alstahaug.kommune.no

Nærmere opplysninger om stillingen legges ut på www.nav.nowww.kirken.no/alstahaug, samt på FB-siden «Menighetene for Alstahaug, Sandnessjøen og Tjøtta».

Spørsmål om stillingen kan rettes til kirkeverge Tove K. Hansen, tlf. 91354206.

Søknadsfrist: 8. mai 2020

Kirkelige fellesråd drifter kirkelig sektor i hhv. Leirfjord og Alstahaug kommuner, og er vertsfellesråd for Trosopplæringen i Nord-Helgeland prosti. Vi er pt.18 ansatte tilknyttet driftsoppgaver i 11 menigheter og 12 gravplasser. Fellesrådet har også ansvaret for forvaltning, drift, vedlikehold og utvikling av 6 kirkebygg, samt menighetssenteret hvor Kirkekontoret ligger. Kirkelige fellesråd er inne i en spennende periode med organisasjonsutvikling, hvor hhv. Leirfjord og Alstahaug kirkelige fellesråd er slått sammen fra 01.01.20 i en forsøksordning på 4 år.