Frode og Lillian Normann - holder kaféen Scandinavie åpen på selveste juleaften for de som er enslige eller vil ha flere å feire jul sammen med og deler av seg selv med uegoistisk varme hele året.

Anna Ramskov Laursen – for sitt utrettelige arbeid for flyktninger, spsielt afghanske kvinner og barn. En krumtapp i støttegruppa for familien Delagha som ble deportert fra Sandnessjøen til Kabul i Afghanistan i desember 2014.

Rita Ingebrigtsen – for å ha gjort en kjempeinnsats for fjorårets pass IT on aksjon.

Trond-Walther Svendsen – for at han står på for nærmiljøet og Røde kors til alle døgnets tider, og for å stille opp med utallige opplæringer i førstehjelp til kommunens innbyggere.

Line Larsen (Leirfjord) – fordi hun redder mange katteskjebner hvert år gjennom arbeidet som leder for Kattens SOS. Hun gjør en frivillig, ulønnet og mange ganger trist jobb, som krever styrke og utholdenhet år etter år.

Sølvi Anita Nyheim – fordi hun gjør alt hun kan for at familie og venner skal ha det bra, selv om de siste årene har vært preget av sykdom i nærmeste familie.

Viviann Pettersen – fordi hun er en gledesspreder og med på alt som skjer i lokalsamfunnet i Hestøysund. Hun er en stor hjelp for øyas eldre og gjør livet lettere for mange, ikke minst for pårørende som ikke bor på øya.

Maren "Titti" Hestnes –pensjonert helsesøster som stiller opp for syke, ensomme, unge og gamle mennesker på Tjøtta. Hun inviterer stadig til middag og går på besøk til dem som trenger det.

Tove Carlsen – for sin innsats med å videreføre kunsten å brodere bunadskjorter. Det er aldri nei i hennes munn når noen spør etter råd og veiledning.

I tillegg har vi gleden av å presentere de kandidatene som ikke ble trekt ut denne gangen:

Ellinor Olsen (Herøy) – frivillig innsats for familie og nærmiljø

Sella Mathisen – limet i Sandnessjøen sanitetsforening

Mari Ann Osen – stiller opp for familien og gjør en god jobb som hjelpepleier på Alstahaug sykehjem, på tross av sykdom i familien

Torild Guttormsen – for sin innsats i mange år som foreldrekontakt for SIL Håndball

Marit Valberg - uten begrunnelse

Ståle og Gerd Eide – stiller alltid opp for barn, barnebarn og oldebarn

Linda Gaupen – enestående innsats for sine nærmeste, venner, barnas venner, skole og fritidsaktiviteter

Irene Kristiansen – stiller alltid opp for andre, med omsorg og godt humør

Marit Myrvang - står på som trener for SIL Håndball (g10) og er med på mer enn forventet av dugnader, og stiller alltid opp med ett smil

Rita Rokstad Skogsholm - for å være en tålmodig hustru og hardtarbeidende lærer

 

Se hvem som vant i fjor