Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
error_outline
25. april kl. 08:47

Ny nettside

For tiden jobber vi med ny nettside, vi beklager ulempene dette medfører

Les mer... clear
årsrapport

Årsrapport 2016 Alstahaug kommune

Årsrapport for Alstahaug kommune 2016 er nå tilgjengelig for nedlasting. Årsmeldingen er en oppsummering av året som gikk for kommunen totalt sett, og avdelingsvis. Relevant for deg som jobber/bor i eller betaler skatt til Alstahaug kommune. Last ned årsrapport for 2016

hund i bånd

Oppstart av arbeidet med forskrift om hundehold i Alstahaug kommune

Formannskapets vedtak:

«Alstahaug kommune vedtar å starte arbeidet med: Forskrift om hundehold i Alstahaug kommune Arbeidet med en slik forskrift er hjemlet i Lov om hundehold (hundeloven) LOV-2003-07-04–74»

Innspill til utarbeidelsen av lokal forskrift sendes skriftlig til Alstahaug kommune innen 25. august 2017

Alstahaug kommune ønsker samarbeid med private aktører for å skaffe flere utleieboliger

Alstahaug kommune og Husbanken ønsker å samarbeide med private boligutbyggere for å skaffe flere utleieboliger. Det gjøres ved at det inngås tilvisningsavtale mellom kommunen og utbyggeren for en andel av de boligene som blir bygd. Interesserte boligutbyggere inviteres til informasjons- og dialogmøte tirsdag 27.06 fra kl. 19.00-21.00 på Rådhuset i Sandnessjøen, Strandgata 52.