Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
error_outline
25. april kl. 08:47

Ny nettside

For tiden jobber vi med ny nettside, vi beklager ulempene dette medfører

Les mer... clear
Norsk flagg

Lag og foreninger oppfordres til å melde seg på årets 17. mai tog

Sandnessjøen skolemusikk har dette året fått ansvaret for årets 17.maiarrangement i Sandnessjøen. Komiteen legger opp til en tradisjonell feiring og oppfordring lag og foreninger til å melde seg som deltakere i årets 17.maitoget slik at Sandnessjøen får et tog som viser mangfoldet i vår kommune.

Fosterhjem søkes til 15 år gammel gutt

Det er en blid, høflig og fornøyd gutt som sterkt ønsker seg en familie. Gutten har bodd i Norge uten foreldre i litt over ett år. Han trenger trygge og varme omsorgspersoner som kan ivareta og hjelpe han i forhold til de utfordringer det er å bo i et fremmed land uten sine foreldre. Det kan være andre barn i familien.

gult ark blyanter

Konkurranse: Ny logo til Ungdomstjenesten

Vi trenger en logo og et slagord i forbindelse med at Ungdomstjenesten flytter inn i basen på Kulturbadet og vi ønsker at dere ungdommene selv skal få være med å lage det!

stående logo stabstøtte

Digital post fra Alstahaug kommune fra 1.1.2017

Fra 1.1.2017 vil all post fra Alstahaug kommune sendes elektronisk. Det vil si at du som hovedregel vil få brev fra oss i din meldingsboks i Altinn, eller i din digitale postkasse. Vår satsing på digital post er i tråd med regjeringens digitaliseringsprogram, der digital kommunikasjon skal være førstevalg i samhandlingen med det offentlige.