Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Sandnessjøen på Helgelandskysten. Foto: BP/News on Request

Ledige lærerstillinger i Sandnessjøen, regionsenter på Helgelandskysten

Alstahaug kommune, ved foten av De syv søstre, har ledige lærerstillinger. Vi kan tilby stillinger på barne- og ungdomsskole i Sandnessjøen, og på våre oppvekstsentre på Søvik og Tjøtta. Vi har totalt 6 grunnskoler i kommunen, og kan dermed tilby et variert utvalg av stillinger.

Alstahaug kommune ligger vakkert til ved foten av høye fjell, og med kort avstand til store naturopplevelser, sommer som vinter. Sandnessjøen er det naturlige knutepunkt for samferdsel på ytre Helgeland og det perfekte utgangspunktet for å oppleve alt regionen har å by på.

10 ledige stillinger[1]

Spennende ledige stillinger i Sandnessjøen og regionen akkurat nå

Tenker du på å flytte heim, eller er du bare på jakt etter en ny jobb? Ta en titt på vår liste med utvalgte jobber som er ledig i Sandnessjøen og regionen akkurat nå. Artikkelen med ledige stillinger på Ytre Helgeland oppdateres månedlig.

Norsk flagg

17. mai 2018

Lag/foreninger som ønsker å stå som arrangør av 17. mai arrangement i Sandnessjøen bes om å sende søknad til Alstahaug kommune, Rådhuset, 8805 Sandnessjøen, eller til post@alstahaug.kommune.no. Det gis et tilskudd på 25.000 kroner til arrangementet.

Hverdagshelt

Disse hverdagsheltene får en gratisbillett til Sigridkongressen

Det er utrolig gøy og rørende å lese alle de fine begrunnelsene for hvorfor din hverdagshelt fortjener en påskjønnelse. Tusen takk for alle bidrag! Det er alle dere som henter, bidrar, syr, strikker, vasker, maler, passer på, hjelper og støtter som gjør at hjulene går rundt. Derfor er det ekstra gledelig i dag, å presentere ti stykker som gjør en helt uvurderlig innsats for sine medmennesker. Billettene kan hentes på Kulturbadet. Her er årets mottakere av en gratisbillett til Sigridkongressen 2018: