Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
error_outline
05. november kl. 15:10

Nettsidene til Alstahaug kommune er under ombygging

Onsdag 27. november relanserer vi våre nettsider. Mens vi jobber kan det forekomme endringer i oppsettet, og du kan oppleve at du ikke finner informasjonen du leter etter på samme sted som sist.

Les mer... clear

Skolen plan for arbeid med elevenes skolemiljø

Sandnessjøen ungdomsskoles mål for arbeidet med elevenes skolemiljø er at elevene ved skolen skal oppleve trygghet og trivsel i et lærende og inkluderende miljø. Planen legger stor vekt på forebyggende tiltak, men den tar også opp avdekking og oppfølging av saker der elever ikke har det trygt og godt. Last ned planen her.

Sammen med planen finnes også en prosedyre som skal følges i saker der det er mistanke om eller kjennskap til at en elev ikke har det trygt og godt. Last ned prosedyren her.

Nordland fylkeskommune har opprettet et mobbeombud. Les mer om det på https://www.nfk.no/politikk/medvirkning/mobbeombudet/.

 

 

Opplæringsloven § 9 A

Lenke til nullmobbing.no.jpg

Fra 1. august 2017 er det gjort endringer i Opplæringsloven § 9 A som omhandler elevenes skolemiljø. Se  denne presentasjonen av endringer i loven eller gå til nettstedet nullmobbing.no som er Utdanningsdirektoratets nettside for elever og foreldre.