Hvordan fungerer det?

Før du drar av gårde til det første turmålet ditt, bør du registrere deg som bruker på TellTur ved å gå inn på logg inn/ registrering i menyen øverst på startsiden. Når du kommer til turmålet, finner du koden til på målets Telltur-skilt (enten som egne skilt eller som klistremerke på postkasse). Koden kan du sende på sms, eller du kan logge deg inn på www.telltur.no og skrive inn koden direkte. Det gis poeng hver gang du registrerer et turmål, og turen din blir registrert i bloggen. På denne siden på TellTur får du hele tiden oppdatert oversikt over dine registrerte turer.

Når du registrerer deg husk å fylle ut kontaktinformasjon og alder. Det vil bli premiering! Der er lagt ut 9 turposter i nærmiljøet i Alstahaug kommune. De fleste av disse knyttes opp mot tidligere turmål på 7 på tur. Her blir mulighet å registrere på TellTur i tillegg vil det fortsatt ligge bok i postkassen som dere kan skrive i som tidligere.

Månedens post

For hver mnd i 2015 vil vi velge ut en post som er månedens post. Alle som besøker månedens post vil være med i trekning av en premie. I 2015 blir det i tillegg trukket premie i form av gavekort. Alle som har deltatt i TellTur er med i trekningen.

April: Haugsneset - Vinner: Ingunn Grønmo 
Mai: Varden
Juni: Markvollkulpen
Juli: Moloen - Vinner: Linda Schei
August: Storrunden - Vinner: Hege Bergesen Wang
September: Vetfjellet - Vinnere: Torhild Sørensen og Solfrid Johansen
Oktober: Fjellsåsen