Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Pressemeldinger

Én ny smittet i Alstahaug 14.03.2021

En person fra Alstahaug har testet positivt for korona. Smittevei er ukjent. Smittested antas å være Brønnøysund. Kjente nærkontakter her i kommunen er kontaktet og satt i karantene. Smittesporingsteam i Brønnøy er informert for videre oppfølging og sporing der. 

Én ny smittet i Alstahaug 19.02.21

Fredag kveld, 19. februar, ble kommunen varslet om et nytt positivt tilfelle av covid-19 i Alstahaug. Personen er isolert og alle nærkontakter satt i karantene. 

Én ny smittet i Alstahaug 11.01.21

I dag, mandag 11. januar, er et nytt positivt tilfelle av covid-19 avdekket med hurtigtest. Kontrollprøve er sendt til Bodø for analyse. Pasienten har symptomer, er satt i isolasjon og alle nærkontakter kontaktet.

Én ny smittet i Alstahaug 10.01.21

I dag, søndag 10. januar meldes det om et nytt positivt tilfelle av covid-19 i kommunen. Smittetilfellet har ikke sammenheng med tidligere tilfeller. Personen er isolert og alle nærkontakter satt i karantene. 

En ny smittet fredag 27.11.2020

Sent i går kveld, torsdag, fikk vi melding om en ny positiv Covid-19 prøve. Prøven er tatt av en kjent nærkontakt til tidligere smittet, og alle nærkontakter til den aktuelle smittede er nå kontaktet og satt i karantene. Kommunen har kontroll på situasjonen, og følger både den smittede og nærkontaktene opp videre.

En ny smittet søndag 22.11.2020

Det ble i går kveld, søndag, registrert et nytt positivt prøvesvar i Alstahaug. Det dreier seg om importsmitte og vedkommende er isolert. Alle nærkontakter er satt i karantene. 

Informasjon til reisende, og personer som skal informere reisende om nye regler fra 9. november

Her finner du informasjon til reisende og til dere som skal informere reisende (for eksempel arbeidsgivere) om nye regler for krav til test-attest, karantenehotell og karanteneregler. 

Se også Karantenehotell er opprettet i Rana, Bodø og...

For informasjon på andre språk enn norsk, se Informasjon til reisende og arbeidsreisende på...

Student? Les denne: Skal du hjem til jul?

1 | 2 | 3