Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
27. mai:

Alstahaug kommune følger de nasjonale koronatiltakene

I Alstahaug kommune følger vi de nasjonale tiltakene, og det er ikke pr dags dato lokale tiltak. Det... Les mer...

Ensemble Helgeland

Denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ensemble Helgeland er Kulturskolen for AlLe's profesjonelle ensemble som har lærere knyttet til en utøverdel. Ensemblet ble etablert i 2009 og har en bestning med profesjonelle musikere på sang og gitar, fiolin, bass og slagverk/perkusjon. Ensemblets sammensetning er i stor grad styrt av kulturskolens undervisningsbehov, og har konsertvirksomhet innen Den kulturelle skolesekk, Den kulturelle spaserstokk, barnehager og kommersiell virksomhet i regionen. Ensemblet er også innleide støttespillere til flere prosjekter, samt utstrakt samarbeid med landsdelsmusikerne i Nordland og dirstriktsmusikere på Helgeland.

Ensemble Helgeland har vært drivkraften i Kulturskolens produksjoner og oppsetninger av musikaler, bl.a. The Name of the Game, Little Shop of Horror, Help, Bør Børson, Ulven, Elvisforestilling, Your Song, Nära Havet vill jag bo, Store Lillebjørn, Polaren Vreeswijk m.m.

Medlemmer i ensemblet står bak flere plateutgivelser og turnèvirksomhet i Norge.
Medlemmer i ensemblet er også pedagoger og organisasjonsressurs, bl.a. ved Helgleand Sinfonietta, Toppen internasjonale Sommermusikkskole, UNOF Nordland og ESTA Norge.

Medlemmer i Ensemble Helgeland:
Eva Brandth, Svein-Ove Pettersen, Håkon Flatøy og Ivar Harry Johansen.

  • Skjema
  • Tjenestebeskrivelser
  • Dokumenter
  • Lenker
Sist oppdatert 11. april 2019