Bestill koronavaksine her: https://timebestilling.remin.no/alstahaug (fra 1. juni kl 09.00)

Det vil ligge en link på forsiden som tar deg direkte til påmeldingssystemet, der du logger deg inn med Bank-ID. Du vil da komme til et system som viser tilgjengelige tidspunkt som kan velges for vaksinering. Du må registrere navn, personnummer og telefonnummer i systemet for å få registrert timen.

Etter hvert som tidspunktene blir fulltegnet vil det ikke være mulig å melde seg på time. Du må da vente til nye tidspunkt blir gjort tilgjengelige. Dersom du tidligere har vært inne og registrert navnet ditt på «venteliste» via denne linken må du likevel bestille ny time selv gjennom dette systemet nå.

Det åpnes for aldersintervallet født i 1966 og eldre i første omgang, men aldersintervallet vil justeres til yngre aldersklasser etter hvert som kommunen mottar flere doser med vaksine. Fra og med uke 23 vil det være begrenset med doser tilgjengelig, men dette forventes å øke betydelig utover sommerukene. Kommunene vil legge ut nye tidspunkt med mulighet for påmelding så raskt vi har fått antall doser bekreftet framover.

Dersom du har problemer med påmelding eller har andre spørsmål om vaksineringsprogrammet, kan vaksinetelefonen kontaktes på tlf 750 750 50 hverdager mellom 12 og 14.