Høstkonsert i musikalske landskap - med Ole Edvard Antonsen og SHM

Ole Edvard Antonsen er en av verdens mest anerkjente trompetsolister. Nå kommer han til Kulturbadet for å spille høstkonsert med Sandnessjøen Hornmusikk.

Antonsen kommer til Sandessjøen med eget band, og sammen med Sandnessjøen Hornmusikk er det duket for en uforglemmelig kveld. Vi har gleden av å invitere til en helaften i «Musikalske Landskap».


SANDNESSJØEN HORNMUSIKK


Sandnessjøen Hornmusikk en av Sandnessjøens eldste frivillige organisasjoner. Etter flere år med lite aktivitet, har korpset gradvis vokst i både størrelse og styrke, og har på nytt tatt sin plass i bybildet.


Medlemmene kommer i fra Alstahaug, Leirfjord og Nesna kommuner, og teller i dag 38 stykker. Vårt fokus er spilleglede, sosialt samhold og musikalsk inspirasjon. Høstkonserten er under ledelse av korpsets faste dirigent, Emil André Krogh.


OLE EDVARD ANTONSEN


Ole Edvard Antonsen er en av verdens fremste trompetsolister og en av Norges absolutt største internasjonale stjerner. Som eminent solist og plateartist, har han opptredener i mange store symfoniorkestre og ensembler, både i Norge og utlandet. I tillegg er han ettertraktet som både dirigent, komponist og pedagog.


De siste årene har han spilt med London Symphony Orchestra, BBC Scottish Symf.Orch., Polish National Radio Orch., Århus Symfoni Orkester, München Sinfonie Orchester, Sao Paulo Symphony Orchestra, Osaka Symphony Orchestra, Berlin Komische Oper, München Kammerorkester, WDR Köln, Rio Symph.Orch. og Taiwan National Symph.Orch. I tillegg har han vært på turné med eget band blant annet i Tyskland, Kuala Lumpur og Singapore.


KONSERTFORESTILLINGEN “MUSIKALSKE LANDSKAP”


Konsertforestillingen “Musikalske Landskap” har nå blitt framført mer enn 450 ganger i forskjellige varianter, blant annet i Polen, Leipzig, Köln, Washington USA, Wien-Østerrike, Madrid, Moskva, Djakarta, Singapore, Malaysia, Canada, Sverige, Danmark, Holland - og nå også Sandnessjøen.


Gjennom de siste 15 årene har forestillingen utviklet med stadig nye stykker og egne komposisjoner. På sin unike måte viser trompetvirtuosen den store bredden han står for musikalsk, gjennom sterkt rytmiske og stemningsfulle opplevelser i Antonsens egne komposisjoner. Flere kjente og stemningsfulle stykker er hentet fra plata “Landscapes”, som har solgt til gulltrofé og passert 20 000 solgte.


På denne konserten består bandet av:


Ole Edvard Antonsen - Div. trompeter og elektronikk


Eirik Berge - Keyboards


Tom Erik Antonsen - Bass


Rune Arnesen - Trommer


Dag Stephen Solberg – Lyd

Arrangør: Kulturbadet
: Kulturbadet Sandnessjøen
Tid: lrdag 22. oktober 18:30
Musikk
https://www.kulturbadet.no/hostkonsert-i-m...