Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
14. oktober:

Influensavaksinering i Alstahaug kommune

Tirsdag 19. oktober fra kl 09.00-18.00 blir det influensavaksinering i Kulturbadet. Det anbefales st... Les mer...

Meldinger om smittetilfeller

Samleside for meldinger om smittetilfeller i Alstahaug.

Én ny smittet i Alstahaug 10.01.21

I dag, søndag 10. januar meldes det om et nytt positivt tilfelle av covid-19 i kommunen. Smittetilfellet har ikke sammenheng med tidligere tilfeller. Personen er isolert og alle nærkontakter satt i karantene. 

En ny smittet fredag 27.11.2020

Sent i går kveld, torsdag, fikk vi melding om en ny positiv Covid-19 prøve. Prøven er tatt av en kjent nærkontakt til tidligere smittet, og alle nærkontakter til den aktuelle smittede er nå kontaktet og satt i karantene. Kommunen har kontroll på situasjonen, og følger både den smittede og nærkontaktene opp videre.

En ny smittet søndag 22.11.2020

Det ble i går kveld, søndag, registrert et nytt positivt prøvesvar i Alstahaug. Det dreier seg om importsmitte og vedkommende er isolert. Alle nærkontakter er satt i karantene. 

Pressemelding: En ny smittet mandag 26.10.2020

En av de 41 nærkontaktene til den smittede som ble plassert i karantene mandag 19.10 har testet positivt for koronavirus. Samtlige nærkontakter ble testet og testresultatene viser at ytterligere én person er smittet med koronavirus. Av de 42 personene i karantene i Alstahaug er det totalt to som er smittet med koronavirus. 

Pressemelding 26.03.2020: Tre personer fra Alstahaug har testet positivt for koronavirus

I Alstahaug kommune har pr 26.03 tre personer testet positivt for koronavirus. Alle tre har uavhengig av hverandre vært på reise i utlandet. På grunn av karantenebestemmelser har disse personene vært i karantene siden hjemkomst og til de utviklet symptomer. De tre er nå isolerte og medlemmer av husstanden er i karantene. Det er snakk om tre unike tilfeller som ikke har blitt smittet av hverandre. Kommunehelsetjenesten jobber med smitteoppsporing og kartlegging av hvem disse personene har vært i kontakt med, for å begrense smittespredning.