Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A

Aktuelt

Koronatesting i påsken

I uka før påske er det stengt for testing torsdag 1. og fredag 2. april. Vi tester som normalt kl. 14.00 disse dagene:

Mandag 29. mars
Tirsdag 30. mars
Onsdag 31. mars
Lørdag 3. april
Mandag 5. april

Søndag 4. april: Stengt.

©Bildet er tatt av Larisa Koshkina fra Pixabay

Skal du hjem i påskeferien?

Alstahaug kommune ønsker tilreisende, studenter og andre, velkommen hjem til påske. Siden mye av undervisning og eksamener avholdes elektronisk, forventer kommunen at mange av våre studenter vender hjemover de neste ukene. Kommunen oppfordrer derfor alle tilreisende om å ta en frivillig koronatest så raskt som mulig etter hjemkomst. I tillegg er det ønskelig at tilreisende, og alle som har reist ut av kommunen på påskeferie, utviser forsiktighet med sosial omgang den første tiden etter ankomst slik at vi ikke får en smitteoppblomstring i kommunen i forbindelse med påskeferien.

Bilde fra Pixabay

Én ny smittet i Alstahaug 14.03.2021

En person fra Alstahaug har testet positivt for korona. Smittevei er ukjent. Smittested antas å være Brønnøysund. Kjente nærkontakter her i kommunen er kontaktet og satt i karantene. Smittesporingsteam i Brønnøy er informert for videre oppfølging og sporing der. 

Vaksinering med AstraZeneca-vaksine utsatt

Alstahaug kommune utsetter vaksinering med Astra Zeneca inntil det foreligger en konklusjon på videre vaksinering med denne vaksinetypen fra Folkehelseinstituttet. Kommunen vil legge ut mer om dette så snart vi vet mer om situasjonen.

injection-1674900_1280

Ny publikumsløsning

Ny publikumsløsning er nå tilgjengelig. Her finner du postliste og politiske møter.

laptop-336704_1280

Tilskudd til friluftslivtiltak 2021

Frivillige lag og organisasjoner kan nå søke om tilskudd fra Helgeland friluftsråd til friluftslivtiltak i egen kommune. Søknadsfrist 1.april 2021. 

friluftsliv-1