Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A

Aktuelt

Hygienesertifikat for skip - SSCEC/SSCC

I periodene 28. juni-7.juli og 12.juli-4.august blir det kun utstedt forlengelse av hygienesertifikat fra Alstahaug kommune. Fornyelse av sertifikat må vente til etter 5.august. 

Spennende ledige stillinger i Sandnessjøen og regionen akkurat nå

Tenker du på å flytte heim, eller er du bare på jakt etter en ny jobb? Ta en titt på vår liste med utvalgte jobber som er ledig i bo- og arbeidsregionen Sandnessjøen akkurat nå. Artikkelen med ledige stillinger på Ytre Helgeland oppdateres månedlig.

10 ledige stillinger[1]

Austbø/Hestøysund: Spyling av vannledningsnettet torsdag 4. juli

Torsdag 4. juli vil vannledningsnettet på Austbø-Blomsøy-Hestøysund bli spylt. Spylingen vil pågå fra kl. 8.30 til ca. 15.30.

Under spylingen vil trykket variere, og det kan forekomme slam i vannet. I enkelte områder kan vannet også forsvinne i kortere perioder. Mens spyling pågår, bør en unngå å ha på oppvaske- eller vaskemaskin.

Kommunalteknisk sektor

stående logo kom

Årsrapport 2018

Bli klokere på tjenesteproduksjonen og fordeling/bruk av ressurser i Alstahaug kommune i året som gikk. I årsrapporten kan du lese ledernes rapporter for sine områder, adm. sjef og ordførers kommentar, generelle utviklingstrekk og tendenser, og hvordan ressurser fordeles og prioriteres i tråd med våre satsingsområder. Bilder til årsrapporten er levert av Hilde Sletten og enhetene i kommunen.

forside årsrapport2018

Anbudskonkurranse - matombringing

Alstahaug kommune har i dag publisert en konkurranse om matombringing. For konkurranseregler og annen informasjon om oppdraget henvises det til www.doffin.no, der konkurransen er kunngjort med doffin-referanse 2019-355138.

Tilbudsfrist er satt til 28.06.2019 kl. 12:00.

Sånn stemmer du til årets kommunevalg

Alstahaug kommune har lagt til rette for stemmegivning i en periode som strekker seg fra 1. juli til valgdagen 9. september. Vi starter med tidligstemming allerede 1. juli. Forhåndsstemming starter mandag 12. august. Du kan avgi forhåndsstemme i alle godkjente forhåndsstemmelokaler i hele landet. Hvis du på grunn av sykdom, uførhet eller lignende er forhindret i å avgi stemme i et valglokale må du søke om ambulerende stemmegivning. Da kan du få mulighet for å avgi stemme der du bor.

Program for 17. mai feiring på Søvik

Toget går fra Alstahaug samfunnshus kl. 14.30 til Søvikmoen og tilbake. Etterpå blir det feiring på huset med snitter, kaker, kakao og kaffe på billetten.

17
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |