Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A

Aktuelt

Informasjon om SFO-plass skoleåret 2019/2020

Det kan nå søkes elektronisk om SFO-plass. Foresatte logger på med ID-porten og søker SFO-plass. 

Søk om SFO-plass

De som skal søke SFO-plass, men som ikke har anledning til å søke elektronisk kan henvende seg direkte til den SFO de skal benytte. 

 

Vi digitaliserer utsendelsen av faktura

Alstahaug kommune er i ferd med å gjennomgå sine tjenester med sikte på økt bruk av digitale verktøy, der det gir effekt. Som del av dette arbeidet innføres ny rutine for utsending av faktura i slutten av mars 2019. 

digital faktura

Forslag til Kommunedelplan for fysisk aktivitet og naturopplevelser 2019-2023

Med hjemmel i plan- og bygningsloven § 11-14 vedtok planutvalget den 15.02.19, i sak 6/2019, å legge forslag til kommunedelplan for fysisk aktivitet og naturopplevelser 2019-2023 ut til offentlig ettersyn.

Høringsfrist: 8.april 2019

Bildet øverst i artikkelen viser utsikten fra Kruno på Mindland. Foto Veronica Nikolaisen

Kruno Mindland

Nå kan Sigrid svare deg på Facebook

Chatboten Sigrid ble lansert på hjemmesiden vår for to uker siden. Nå kan Sigrid også svare på spørsmål på Facebook. Sigrid er fortsatt under opplæring, og har bruk for trening for å bli flinkere til å besvare spørsmål. Derfor håper vi at hun vil bli flittig brukt. Sigrid har god kunnskap om mange kommunale tjenester, og kan lenke deg videre til informasjon på nettsidene våre, søknadsskjema, telefonlista mm. Snakk med Sigrid på Facebook ved å trykke på "Send melding" på Facebook-siden vår.

chatbot

17. mai 2019

Lag / foreninger som ønsker å stå som arrangør av 17. mai-arrangementet i Sandnessjøen bes sende søknad til Alstahaug kommune, Rådhuset, 8805 Sandnessjøen eller til post@alstahaug.kommune.no

Det gis et tilskudd på 25.000 kroner til arrangementet. Søknadsfrist 28. februar.

For nærmere opplysning tas kontakt med Svein-Harald Carlsen, tlf. 99520444.

Vårblomster

Vi har lansert chatboten Sigrid

Sigrid er nå aktiv på hjemmesiden vår. Sigrid skal hjelpe innbyggere med å finne svar på de vanligste spørsmålene dere har behov for å stille kommunen. Sigrid er fortsatt under opplæring, og har bruk for trening for å bli flinkere til å besvare spørsmål. Derfor håper vi at hun vil bli flittig brukt. Sigrid er oppkalt etter Sigrid på Sandnes og fikk navnet sitt etter en navnekonkurranse vi gjennomførte på Facebook i desember. Snakk med Sigrid ved å trykke på snakkeboble-ikonet nederst til høyre på siden.

chatbot

Inspirasjonsmøte - Bærproduksjon på Helgeland

Grøntgruppa i Norsk Landbruksrådgiving Nord-Norge, i samarbeid med landbruksetaten i Alstahaug kommune,  arrangerer informasjons- og inspirasjonsmøte om bærdyrking og muligheter på Helgeland.

Sted: Sandnessjøen, Kantina på rådhuset til Alstahaug kommune (Strandgata 52)

Tid: Torsdag 7.februar kl 18.00 – 21.00

Alle med interesse for bærproduksjon, uansett type, omfang og tidligere dyrkingserfaring, ønskes velkommen.

Skolestart høsten 2019

Fra høsten 2019 er skolene i sentrum av Alstahaug kommune organisert som to 1-4 skoler og en 5-7 skole. Elever på 1. -4.trinn får tildelt skoleplass til 1.februar. Alle elever får tildelt klasse innen 1.april. Det vil bli førskoledag 12.juni.

Nærmere informasjon kommer.

Linda J - Søvik skole
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |