1: Nord Universitet søker førsteamanuensis i pedagogikk

Nord universitet søker førsteamanuensis/førstelektor i pedagogikk ved Barnehagelærerutdanningen. Stillingen har kontorsted i Nesna. Fagmiljøet ved Nord universitet er fordelt på flere studiesteder, så samarbeid mellom vitenskapelig ansatte ved fakultetet uansett geografisk plassering er viktig. Stillingen kan også innebære arbeidsoppgaver ved Nord universitets øvrige studiesteder.

Les mer om jobben ved Nord universitet her.

Søknadsfrist 11. februar.

2: Boreal søker administrasjonsmedarbeider

Boreal er et ledende nasjonalt konsern innen kollektivtransport som opererer busser, trikk, hurtigbåter og ferger.  Arbeidsoppgaver vil inkludere bestillinger, administrasjonsarbeid, kundebehandling og rapporteringer.

Les mer om hva som kreves for å jobbe i Boreal.

Søknadsfrist 11. februar.

3: Torghatten trafikkselskap søker maskinist på Tjøtta-Forvik sambandet

Torghatten Trafikkselskap har i dag ca. 110 dyktige medarbeidere som ivaretar driften av ferje- og hurtigbåtsamband i Nord-Trøndelag og på Sør-Helgeland. Har du maskinoffiserssertifikat, passasjer og krisehåndtering og gyldig helseattest kan du søke jobb på et av landets vakreste fergesamband.

Les hele stillingsutlysningen her.

Søknadsfrist 13. februar.

4: Helgelandssykehuset, Sandnessjøen søker bioingeniør

Ved Helgelandssykehuset Sandnessjøen, avdeling laboratoriet med blodbank er det ledig fast stilling som bioingeniør. Er du engasjert, serviceinnstilt og ansvarsbevisst, og har erfaring fra labratorie og blodbank, så kan Helgelandssykehuset tilby spennende arbeidsoppgaver i et trivelig arbeidsmiljø.

Les mer og søk her.

Søknadsfrist 11. februar 2018.

5: Sentrum næringshage søker etter administrerende direktør.

Sentrum Næringshage (SNH) er en aktiv tilrettelegger for innovasjon og kunnskaps- og forretningsutvikling på Helgeland for gründere, etablerte bedrifter og andre aktører.

Les hele utlysningen her.

Søknadsfrist 13. februar.

6: Leirfjord kommune søker veileder i Barnevernstjenesten ytre Helgeland

Er du fleksibel og løsningsfokusert og har erfaring med endringsarbeid med barn, ungdom og familier, da kan det være deg barnevernstjenesten er på jakt etter. Du må ha evne til å jobbe systematisk/målrettet både selvstendig og i team, samt med andre kollegaer og samarbeidsparter.

Les mer om jobben her.

Søknadsfrist 18. februar.

7: Leirfjord kommune søker spesialpedagog

Leirfjord barne- og ungdomsskole søker spesialpedagog som blant annet skal jobbe med kartlegging, veiledning og undervisning.

Les hele utlysningsteksten her.

Søknadsfrist 20. februar.

8: Helgelandssykehuset, Sandnessjøen søker overlege i anestesiologi

Anestesiavdelingen er godkjent som gruppe II utdanningsavdeling for lege i spesialisering og har 2 LIS II ansatt. Vi er 4 spesialister i anestesiologi. I tillegg til gastrokirurgisk og gynekologisk virksomhet (inkludert akuttkirurgisk beredskap og fødeavdeling) har sykehuset en betydelig ØNH-virksomhet som gir mulighet for barneanestesi.

Les full utlysning og søk her.

Søknadsfrist 25. februar.

9: Herøy kommune søker ny rådmann

Har du lyst til å være med på å påvirke fremtiden i kommunen, og utvikle Herøy kommune videre som en effektiv og serviceorientert kommune samtidig som du skal lede utviklingsprosjekter for en kommune i vekst?

Er du en person med handlekraft, struktur og tydelighet? En som er flink til å kommunisere og å bygge nettverk og som er tydelig og synlig med god økonomiforståelse samt evne til å tenke helhetlig og strategisk?

Les mer om hva denne jobben krever her.

Søknadsfrist 25. februar.

10: Helgelandssykehuset, Sandnessjøen søker legevaktsoperatører

Er du ansvarsbevisst, har gode kommunikasjonsevner og jobber godt under press, så kan Helgeland Legevaktsentral tilby arbeid i et trivelig og hektisk miljø med mange erfarne og hyggelige medarbeidere.

Les hele stillingsutlysningen her.

Fant du ikke jobben du så etter?

Se flere ledige stillinger her og her.