Hver dag hele uke 38 (18.-24.september)

TellTur-kampanje! Det trekkes 5 gavekort fra Sport 1 blant alle som registrerer seg på Alstahaug kommunes TellTur-poster i perioden 1.-24.september :-) Trekning av gavekort vil bli gjort 25.september. Klikk her for nærmere informasjon om hvor TellTur-postene i Alstahaug kommune befinner seg.

Biblioteket i Kulturbadet har utstilling av litteratur med fokus på trening, helse og trivsel hele uke 38.

Apollon treningssenter holder åpen uke hele uke 38. Hele denne uka har du mulighet til å trene på Apollon treningssenter helt gratis. Gruppetimer må bookes per telefon dagen før. Medlemmer og ikke-medlemmer ønskes velkommen til ei sprek Folkehelseuke.

Sandnes barneskole arrangerer folkehelseuka med eget program hele uka.

Mandag 18.september

18.00 Jentegruppa i Alstahaug Jeger-, Fiske-, og Friluftsforening arrangerer annenhver mandag turer som alle som vil kan delta på. Mandag 18.september går turen til Tjøtta. Du trenger ikke være medlem i AJFF for å være med. Vi møtes på fergeleiet kl 18.00. Ta med kaffe, noe og bite i så tar vi oss en pause underveis. Velkommen :-) Nærmere informasjon om turen finner du på foreningens facebookside. Klikk her for nærmere informasjon.

19.00-20.00 Frisklivssentralen i Alstahaug inviterer til et foredrag om viljestyrke og motivasjon, med psykolog og programleder Jan-Ole Hesselberg! Klikk her for nærmere informasjon

Tirsdag 19.september

17.00-20.00 Ungdomstjenesten arrangerer Chill out i Kulturbadet hver tirsdag for alle ungdommer over 12 år. Det blir gaming i biblioteket, diverse aktiviteter, ungdomskafe og ungdomsgruppe. Ungdomsgruppa skal jobbe med aktiviteter og arrangement for ungdom. Nærmere informasjon på Ungdomstjenestens facebookside.

Torsdag 21.september

10.00-12.00 Bli med på utetrening sammen med Frisklivssentralen. Oppmøte og angang fra Frisklivssentralen kl 10.00. Kle deg etter været for trening utendørs. Dersom du har spørsmål kan du ta kontakt med Frisklivssentralen på tlf: 902 18 726.

11.00-14.00 Frivilligsentralen arrangerer barseltreff med trilletur til Gapahuken i Novika. Starten går hjemme hos deg selv, og målet er Gapahuken i Novika. Der serveres det kaffe og noe å bite i. Klubbhuset vil være åpent sånn at man kan bruke toalett, og også skifte på barna innendørs om ønskelig. Nærmere informasjon på Frivilligsentralens facebookside

Fredag 22.september

20.00-22.00 Ungdomstjenesten arrangerer hver fredag Åpent Hus i Stamneshallen for ungdom 12-18 år. Det blir aktiviteter i hall, spill/gaming, biljard og kiosk. Se nærmere informasjon på Ungdomsjenestens facebookside.

Søndag 24.september

11.00-15.00 Barnas Turlag Alstahaug inviterer til minifjelltur til Fjellsåsvannet. Oppmøte ved kraftstasjonen på Breimo. Vi tar oss god tid opp forbi Fjellsåsvannet der vi skal fyre bål. Ta med deg mat og drikke. Vi har med oss pinnebrøddeig så alle får anledning til å steke sitt eget pinnebrød. Turen passer for alle. De på 4-5 år vil kunne gå opp selv. Har du mindre barn kan det være greit med en ryggsekk eller bæremeis de kan sitte i, iallefall deler av turen. Turen passer ikke for vogn. Det er fint om du ta med deg en kniv til å spikke en pinne, for å surre pinnebrødet på :-) Kontakt Veronica: 90 89 77 89 eller Renate 97 95 50 02 dersom du har spørsmål. Velkommen! 

12.00 Alstahaug Idrettslag arrangerer familietur til Haugsneset. Oppmøte på parkeringen ved Alstahaug kirke kl 12.00. Ta med egen mat og drikke. Muligheter for å grille pølser på bål. Ta kontakt med Solveig Espeset på tlf 90 82 87 97 om du har spørsmål.

Søndag 1.oktober

12.00 Jentegruppa i AJFF arrangerer turbingo med kafe i Gapahuken i Novika. Nærmere informasjon om arrangementet legges ut på foreningens facebookside.