Kulturbadet Sandnessjøen: Dans-Dramasalen i 3. etg

Leksjonene varer mellom 35 og 60 min, avhengig av alder og gruppesammensetning. Undervisningen er hovedsakelig på tirsdag og onsdag. Det er ønskelig med foresatte tilstede for de yngste elevene.
 

Danselek (3-5 år) med foresatt
Utvikle motorikken og oppleve bevegelsesglede. Vi leker og danser sammen, og lærer rytmer. I denne alderen er barn veldig nysgjerrige og åpne for læring, og dans virker på utviklingen både intellektuelt og emosjonelt. 
 

Små ballettdansere (4-5 år) med foresatt
Utvikle motorikken og oppleve bevegelsesglede. Vi leker og danser sammen, og lærer rytmer. Her starter vi med litt ballettundervisning. Klassisk ballett sees på som grunnlaget for all vestlig scenisk dans. I denne alderen er barn veldig nysgjerrige og åpne for læring, og dans virker på utviklingen både intellektuelt og emosjonelt. 
 

Små ballettdansere (5-6 år) 
Utvikle motorikken og oppleve bevegelsesglede. Vi danser sammen, og lærer rytmer. Her starter vi med ballettundervisning. Klassisk ballett sees på som grunnlaget for all vestlig scenisk dans. I denne alderen er barn veldig nysgjerrige og åpne for læring, og dans virker på utviklingen både intellektuelt og emosjonelt. 

 

Dans/Ballett/Moderne (6-8 år) (9-11 år) (12-17 år)
Er du interessert i å lære hva det vil si å være ballettdanser? Ballettposisjoner, trinn og øvelser en og en, i par, i ring og grupper. Klassisk ballett sees på som grunnlaget for all vestlig scenisk dans. Ballett er en fin danseform som trener styrke, fleksibilitet og koordinasjon. Vi blir også kjent med andre danseformer som jazz, moderne dans og zumba. Her lærer de om andre kulturer og folkedanser fra andre land.


Talentutviklingsprogram (ca 10 år og oppover)
Tåspiss-sko trening i gruppe. Individuelle timer.


Lady Dance (17-60år)
En danseform som passer alle aldre. Inneholder klassisk tøyning, enkle bevegelser, »body ballett», klassisk dans, folkedans fra flere land, zumba, jazz, moderne og barokk. Dans for en hver smak, og fra forskjellige kulturer.


 

    
   

    

Orientalsk dans.JPG
Orientalsk dans
Snøfnuggdans fra Reisen til julestjernen.JPG
Snøfnuggdans fra Reisen til julestjernen
Julie og Mathias Chopin; vals nr.7.JPG
Julie og Mathias Chopin; vals nr.7

Dukkedans Solrun.JPGDukkedans, Solrun

Fridans.JPG
Fridans
Sjørøverdans.JPG
Sjørøverdans
Julie sier takk for seg.JPG
Julie sier takk for seg
Solo Emma.JPG
Emma danser solo
Svanedans Sunniva.JPG
Svanedans Sunniva
Takk for oss.JPG
Takk for oss!
Danseundervisningen
ledes av Viktoria Sørli, 
og har i år ca. 40 elever.
Viktori Sørli 2013.jpg