Utviklingssenter for sykehjem i Nordland
Formidlingskonferanse

Har du en ide' om prosjekt på ditt sykehjem?

Utviklingssenter for sykehjem i Nordland lyser ut Frie Midler til lokale prosjekter på sykehjem

Søk tilskuddsmidler om du  har en god prosjektide', ønsker en endring,vil lære mer eller vil at pasientene skal få et bedre tilbud.                          Utviklingssenteret lyser ut tilskuddsmidler til lokale prosjekt med søknadsfrist 1. juni.Trykk på overskriften, så finner du retningslinjer og søknadsskjema.

2014-02-27
Opplæringsfilmen \"Maten e god, den, det e\

Utviklingssenter for sykehjem i Nordland har laget sin første film ”Maten e god, den, det e’kje da…”

Opplæringsfilm om ernæring på sykehjem sendes nå ut til alle kommuner i Nordland
2012-08-16
Faghefte

Faghefte i ernæring i nytt opplag

Utviklingssenteret gav i 2011 ut heftet "Maten e'god den, det e'kje da..." Underernæring i sykehjem og hjemmetjenester- en praktisk veileder.Nå kommer heftet i nytt opplag.Ved å klikke på overskriften, kan du lese mer:
2012-02-28
Logo for Undervisningssykehjemmet
Hvitt på svart Svart på hvitt - normalt A A A

Utviklingssenter for sykehjem i Nordland
8801 Sandnessjøen

ush.helgeland@alstahaug.
kommune.no

Tlf. 90680552
Klikker du på det grønne symbolet ovenfor, kommer du til den nasjonale nettsiden www.utviklingssenter.no. Der kan du finne mye fagstoff.
bunnbilde 2.png
Web levert av CustomPublish AS