Ta med familien og gode venner å delta på en hyggelig stund i fri natur! Du er også velkommen til å delta på arrangementet selv om du ikke skal sove ute.

nattinaturen2.jpg

#nattinaturen er en friluftskampanje for folkehelse som nasjonalt arrangeres av Norsk Friluftsliv og Friluftsrådenes Landsforbund. Målet er å få 50.000 personer til å sove ute denne natten! Da setter vi i tilfelle ny norsk rekord i uteovernatting.

I Alstahaug kommune er det 4H som står for arrangementet som vil finne sted på sletta ved Botn Havsbad. Det vil bli bål, grilling av pølser og forskjellige aktiviteter for hele familien utover ettermiddagen og kvelden. Det vil også være salg av kaffe og brus.

Kommunens politikere er oppfordret til å sove ute og til å stille lag til en uhøytidelig sandvolleyballturnering. Dersom du ønsker å stille lag kan du sende en e-post til 4H v/Lars Inge Ingebrigtsen larsiing@online.no

De som vil sove ute tar med eget utstyr. Fritidskontoret i Alstahaug kommune har noen telt og lavvoer til utlån. Ta kontakt med Sverre Rattsø på tlf: 75075982 for nærmer informasjon.  4H stiller med voksenpersoner som vil være behjelpelig med oppsett av telt. Utover dette vil det ikke være noen form for nattevaktordning og overnattingen skjer på eget ansvar.

Til frokost vil det bli servert havresuppe.

Arrangementet er alkoholfritt og det vil ikke være mulighet for å nyte medbragt alkohol.

Husk klær etter vær! Vel møtt!nattinaturen.jpg

Med vennlig hilsen

4H og Alstahaug kommune